David en Goliath werkmethode & koninklijke principes

David,Versus,Goliath

David en Goliath werkmethode & koninklijke principes

Binnen dit principe gaan we ervan uit dat iedereen een Goliath heeft in zijn leven die hij moet overwinnen. Deze Goliath (een onzichtbare vijand) kan angst of stress zijn, maar kan ook druk en spanning zijn in situaties waarin je moet presteren. Het kunnen ook de uitdagingen en beproevingen zijn waarmee je wordt geconfronteerd in jouw onderneming of bedrijf, waardoor je de focus kan verliezen.

Iemand kan groot en sterk zijn, klein en onopvallend. Een opvallend voorkomen hebben of juist bescheiden zijn. Iedereen heeft een Goliath in zijn leven die verslagen dient te worden. Dit vindt plaats vanuit mentale en geestelijke kracht. Het is een overwinnende kracht. De bedoeling is dat jij geprikkeld, geconfronteerd en uitgedaagd wordt om buiten je grenzen te treden en uit je comfortzone te stappen. Dit bereik je door de Goliaths in jouw leven te verslaan. Zodra de eerste is verslagen dient de nieuwe Goliath zich al aan. Wat je ziet is dat de meeste mensen steeds tegen dezelfde Goliath aan blijven lopen. Tijdens deze sessies gaan we erachter komen welke tools voor jou het beste zijn om de Goliath in jouw leven te verslaan. Je zal geprikkeld worden, uitgedaagd worden, geschud worden en inspiratie opdoen. Zodat je frisse ideeën kan krijgen.

Hierdoor krijg je kracht en vertrouwen zal jou helpen dit doel te bereiken. Goliath staat tussen jou en je bestemming in, tussen jou en je doel in. Focus en planning zijn de juiste manieren die jou zullen helpen om op het juiste pad te blijven en je niet te laten afleiden door de Goliath in jouw leven die jou probeert af te houden van jouw doel. David was klein maar hij had een leeuwenhart die hem hielp bij het bereiken van zijn doel. Nadat hij Goliath had verslagen was hij de koning geworden op de plek en de omgeving waar hij geplaatst was. Hierdoor kwam hij tot zijn volledige identiteit en kon hij de persoon worden die hij werkelijk was. Hij was koning geworden van een natie.

Koninklijke principes

  • Jij hebt het in jou om net als David gebied in bezit te nemen op de werkplek waar jij bent en daarover ook een koning te zijn. De manier waarop jij dit kan bereiken door te investeren en te zaaien in het doel wat jou kan brengen naar de plek waar jij moet zijn.
  • De David en Goliath werkmethode is gebaseerd op het ontwikkelen van mentale kracht, geestelijk welzijn en emotionele ontwikkeling. Je leert door middel van verbeeldingskracht en visuele vermogens verder en dieper te kijken dan je normaal zou doen.
  • Jij hebt een erfenis ontvangen die jou toebehoort. Het belangrijkste dat jij jouw erfenis als rechtmatige eigenaar op komt eisen. Hoe jij dit kan doen zal tijdens de sessies nader besproken en naar toegewerkt worden.
  • Jij kan de resultaten boeken die je voor ogen hebt, zonder dat je hier te veel moeite voor hoeft te doen. Waar het omdraait is dat je besluitvaardig bent.

Geïnteresseerd? Neem contact met mij op!