Samenwerken

Kom je altijd tijd tekort? Loop je maar te rennen en te vliegen? Steeds weer moeten presteren. Doodmoe word je ervan.

Constant aanstaan

Jouw leven is een race tegen de klok. Je staat altijd aan en vind dat je alles moet controleren. Snappen ze dan niet hoe het moet? Dan doe jij het maar weer. Jouw lat ligt immers hoog. Je vangt heel wat vliegen af. Falen is natuurlijk geen optie.

Als je wakker wordt, ben je eigenlijk nog steeds moe. Je piekert veel. Het loopt gewoon niet lekker. Je voelt je best eenzaam en praat er moeilijk met anderen over.

Presteren en balanceren

Voor de buitenwereld en op je werk heb je alles goed op de rit. Je bent succesvol in wat je doet, maar het voelt dubbel want van binnen ben je niet happy.

Je verlangt naar rust

Je verlangt naar rust en gewoon weer eens genieten, net als vroeger. Je zit continu in je hoofd en weet niet goed hoe je bij je hart en gevoel kan komen. Daar ligt de sleutel, dat voel je wel.

Ontspannen kunnen slapen

Hoe zou je het vinden om, als begin, weer eens heerlijk te slapen? Alles even los kunnen laten?

Verbinding met jouw hart en gevoel

Jij bent goed genoeg zoals jij bent! Als je je weer kunt verbinden met jouw gevoel en hart komt het allemaal goed. Pak die kans om weer lekker te gaan genieten.

Durf te dromen

Vanuit het heerlijke slapen bouw je weer reserves op, kun je de wereld weer aan. Zie je alles in een positiever daglicht. Je kunt weer dromen. Belangrijk is ook om jouw gedachtestroom te veranderen en vernieuwen. Jouw gedachten beïnvloeden immers jouw emoties. Hoe je vervolgens reageert en handelt.

Het verlangen is om vrij te zijn

Ik heb een gave waarmee ik jou kan helpen om snel tot de kern van het probleem te komen. Daardoor dient zich ook snel een oplossing aan op alles waar je op vastloopt of mee op slot zit.

De sleutel naar jouw hart en gevoel

Het is mijn passie om mensen zoals jij te helpen. Ik deel met veel plezier mijn gave en combineer dat met coaching. Zo vind jij de juiste sleutel naar jouw hart en gevoel. Die opent de wereld voor jou.

Het zorgt ervoor dat je belemmerende overtuigingen, innerlijke angsten, eeuwige twijfel en doorgeslagen perfectionisme achter je kunt laten.

Jouw verborgen schatten

Geluk, verbinding met jezelf en autonomie zijn ook voor jou bereikbaar. Ik word enorm blij wanneer ik zie dat mensen weer alles kunnen doen wat ze gaandeweg zijn kwijtgeraakt. Dit helpt je ook om jouw echte roeping te vinden en op jouw ‘bestemming’ te komen. Hierdoor zal jij jouw verborgen schatten vinden, waardoor jij instaat bent je "onzichtbare vijand te verslaan".

Wil jij graag weten of mijn hulp iets voor je is?

De Persoonlijke booster

Geeft je een opkikker en laat je weer stralen. Je krijgt een boost en de moed oude patronen te doorbreken, met al haar oude gewoontes. Dit doe je door jouw gedachten te vernieuwen en te veranderen. Deze sessies zullen jou de handvatten geven, hoe je meer rust kan vinden in de gebieden waar je op slot zit. Zodat deze interne ketenen doorbroken kunnen worden.

749,- ex BTW

5 sessies om in zetten op het moment dat jij het nodig hebt.

De Reset toolbox

Zorgt voor verbinding. Je staat altijd aan. Als een wandelend hoofd op pootjes ben je de verbinding met het koninkrijk in je hart kwijtgeraakt. Wat op slot zit, mag weer bevrijd worden. Ik help je om belemmeringen los te laten en de deur naar je hart te openen. Samen ontdekken we de sleutel die jou weer in verbinding brengt met jezelf. Je gaat van denken naar voelen, van hoofd naar hart. Stress en spanning maken plaats voor ontspanning , rust en vreugde. Je energie gaat weer stromen, waardoor jij weer kan vertrouwen op jouw intuïtie.

1199,- ex BTW

Tijdens dit traject hebben we 2 sessies per maand. Dit zijn in totaal 8 sessies volgens een op maat gemaakt plan met specifieke opdrachten die helemaal op jou zijn afgestemd om je weer te laten stromen.

De Mentale toolkit

Zet jou weer op de rit. Je verslaat je onzichtbare vijand. Je hebt kracht ontvangen, om door muren te gaan. Je bent instaat te wandelen met autoriteit en eigenaarschap, in de gebieden waar jij nieuwe deuren geopend wil hebben. Dit komt doordat jij stappen in geloof neemt en niet afwijkt van het beoogde doel wat jij voor ogen hebt. Het verslaan van jouw onzichtbare vijand, maakt van jou een David die overwon tegen Goliath. Je zal de tools beheersen hoe jij dat met resultaat kan bereiken, doordat jij beter in verbinding staat met de deur van jouw hart. Als gevolg hiervan zal je snellere en betere besluiten nemen. En raak jij bevrijd van velen lasten.

1799,- ex BTW

In dit premium pakket hebben we samen 2 sessies per maand. Dit zijn in totaal 12 sessies volgens een op maat gemaakt plan met specifieke opdrachten die helemaal op jou zijn afgestemd om de verbinding met je hart te herstellen.