Reviews

Tineke van Ginkel

Ik ben meer in mijn eigen kracht komen te staan en ik voel mij stabiel. Dit komt omdat ik heb geleerd doelen te stellen, prioriteiten te stellen en doelgericht te leven. Dit is meer dan waarvoor ik afhankelijk was gekomen voor mijn specifieke hulpvraag.

Julie Tromp

Ik heb geleerd niet te veel gericht te zijn op mezelf en om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Ik heb geleerd anders tegen situaties aan te kijken dan ik gewend was, ik sta nu sterker in mijn schoenen en ik ben meer zelfbewust geworden. Daarnaast merk ik vooruitgang en dat ik meer rust heb gekregen.

Angela Selhorst

Ik heb voldoende handvaten om verder te gaan en ik weet nu beter welke kant ik op wil.  Bovendien weet ik nu ook goed waar ik aan kan werken.

Paula Oomen

Ik heb het als heel goed ervaren. Het is elke keer weer een openbaring wat er allemaal naar boven komt. In een korte tijd zijn veel dingen naar buiten gekomen. Ik vind het hele fijne en inspirerende sessies.

Jeremy Lasschuit

Er is een goede atmosfeer, het is straight to the point en er heerst een goede atmosfeer tijdens het hele traject. In een aantal zaken heb ik doorbraken ervaren in een zeer korte tijd. Ik had nooit verwacht dat deze situaties in zo’n korte termijn zijn verandert. Ik heb nu mijn vliegbrevet in één keer behaald en ik ben aangenomen als piloot bij de vliegtuigmaatschappij waar ik voor wilde gaan.

Stephanie Selhorst

De sessies en oefeningen zijn laagdrempelig en helder. De persoonlijke begeleiding en beleving van het traject heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren.

Yvonne Kempe

Er zat erg veel weerstand in mij en Navayo was instaat constant door te blijven prikken ondanks de weerstand die ik had. Het traject was verrassend, voelde prettig maar ook spannend, echt een Eyeopener.

Testimonials
Lees wat anderen van mijn coachingsdiensten vinden

Tineke van Ginkel

“Ik ben meer in mijn eigen kracht komen te staan en ik voel mij stabiel. Dit komt omdat ik heb geleerd doelen te stellen, prioriteiten te stellen en doelgericht te leven. Dit is meer dan waarvoor ik afhankelijk was gekomen voor mijn specifieke hulpvraag.”

Lees verder

Julie Tromp

“Ik heb geleerd niet te veel gericht te zijn op mezelf en om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Ik heb geleerd anders tegen situaties aan te kijken dan ik gewend was, ik sta nu sterker in mijn schoenen en ik ben meer zelfbewust geworden. Daarnaast merk ik vooruitgang en dat ik meer rust heb gekregen.”

Lees verder

Angela Selhorst

“Ik heb een aantal zaken dankzij dit traject kunnen loslaten en een plek kunnen geven, waardoor ik echt in mijzelf meer rust ben gaan voelen. Daarnaast ben ik bewuster geworden van de rol die ik inneem en dat is betrokken zijn. Ik heb nu voldoende handvaten om verder te gaan en ik weet nu goed welke kant ik op wil”.

Lees verder

Paula Oomen

“Ik ben meer in mijn eigen kracht gaan staan. Doordat er een hoop troep is weggehaald en dat was een hele openbaring voor mij. Ik sta steviger in mijn schoenen en ik ben proactief geworden. Het uitstel gedrag is minder geworden en ik ben helderder van geest”.

Lees verder

Jeremy Lasschuit

Ik heb zelf coaching gevolgd bij Navayo en ik ben heel erg tevreden. De kwaliteit van de communicatie is uitstekend en de opzet van de coaching is erg professioneel gearrangeerd. Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen.

Lees verder

Stephanie Selhorst

“Vanaf het begin voelde ik vertrouwen, openheid en inzichtelijkheid. Ik heb veel nieuwe inzichten erbij gekregen”

Lees verder

Yvonne Kempe

“Ik kreeg er heel snel vertrouwen in dat ik hier enorm kon groeien en dat er voor mij veel te halen was”

Lees verder