De Persoonlijke booster

Geeft je een opkikker en laat je weer stralen. Je krijgt een boost en de moed oude patronen te doorbreken, met al haar oude gewoontes. Dit doe je door jouw gedachten te vernieuwen en te veranderen. Deze sessies zullen jou de handvatten geven, hoe je rust kan vinden in de gebieden waar je op slot zit. Zodat deze interne ketenen doorbroken kunnen worden.

749,- ex BTW

5 sessies om in zetten op het moment dat jij het nodig hebt.

De Reset toolbox

Zorgt voor verbinding. Je staat altijd aan. Als een wandelend hoofd op pootjes ben je de verbinding met het koninkrijk in je hart kwijtgeraakt. Wat op slot zit, mag weer bevrijd worden. Ik help je om belemmeringen los te laten en de deur naar je hart te openen. Samen ontdekken we de sleutel die jou weer in verbinding brengt met jezelf. Je gaat van denken naar voelen, van hoofd naar hart. Stress en spanning maken plaats voor ontspanning , rust en vreugde. Je energie gaat weer stromen, waardoor jij weer kan vertrouwen op jouw intuïtie.

1199,- ex BTW

Tijdens dit traject hebben we 2 sessies per maand. Dit zijn in totaal 8 sessies volgens een op maat gemaakt plan met specifieke opdrachten die helemaal op jou zijn afgestemd om je weer te laten stromen.

De Mentale toolkit

Zet jou weer op de rit. Je verslaat je onzichtbare vijand. Je hebt kracht ontvangen, om door muren te gaan. Je bent instaat te wandelen met autoriteit en eigenaarschap, in de gebieden waar jij nieuwe deuren geopend wil hebben. Dit komt doordat jij stappen in geloof neemt en niet afwijkt van het beoogde doel wat jij voor ogen hebt. Het verslaan van jouw onzichtbare vijand, maakt van jou een David die overwon tegen Goliath. Je zal de tools beheersen hoe jij dat met resultaat kan bereiken, doordat jij in verbinding bent met de deur van jouw hart. Als gevolg hiervan zal je doortastend optreden en goede besluiten nemen. En raak jij bevrijd van velen lasten. Je zal resultaat en vooruitgang zien. Je zal geen glazenschild meer hebben, maar een ijzeren schild waarmee je alle giftige pijlen met vertrouwen zal doven.

1799,- ex BTW

In dit premium pakket hebben we samen 2 sessies per maand. Dit zijn in totaal 12 sessies volgens een op maat gemaakt plan met specifieke opdrachten die helemaal op jou zijn afgestemd om de verbinding met je hart te herstellen.