Angela Selhorst

“ Ik heb voldoende handvaten om verder te gaan en ik weet nu beter welke kant ik op wil.  Bovendien weet ik nu ook goed waar ik aan kan werken.”.

Tegen welk probleem liep je aan toen je hier kwam?

Ik was voornamelijk op zoek naar rust daarnaast wilde ik daadkrachtige keuzes maken. En ik wist nog niet zo goed wat ik waard was. En op het gebied van spanning wilde ik meer in de ontspanning komen en minder in de stress.

Kun jij het gevoel van onze samenwerking naar boven halen?

We waren bij kinepolis en je was instaat een aantal zaken te benoemen bij o.a. mijn moeder wat best bijzonder was en je feitelijk niet had kunnen weten. Wat daarnaast heeft geholpen is dat mijn zus de stap ook had gezet om begeleid te worden. Ik had er zeker een gevoel bij dat dit wel eens iets kon zijn wat ik kon gaan doen.

Waar twijfelde jij aan voordat jij jouw besluit nam om met mij te gaan samenwerken?

Praktisch en financieel gezien moest ik voor mijzelf bedenken of het haalbaar was en of ik bereid was dit voor mijzelf uit te geven. En omdat ik zelf heel resultaatgericht ben vroeg ik mij af hoe ik weet wat dit mij dan gaat opleveren. Dat zijn zaken waardoor ik niet wist wat eruit zou gaan komen.

Hoe heb jij dit traject als geheel ervaren?

Over het geheel heb ik het goed ervaren met op sommige momenten wist ik niet goed wat ik er mee aan moest, omdat het vrij nieuw voor mij was. Dit heeft wel ervoor gezorgd dat het de boel heeft aangezwengeld voor mij om nog verder te gaan. Ik heb voldoende handvaten om verder te gaan en ik weet nu beter welke kant ik op wil.  Bovendien weet ik nu ook goed waar ik aan kan werken.

Welke ervaring heb je gehad bij de persoonlijke coaching met Navayo? Zijn daar aanvullende punten die je zou kunnen benoemen?

Ik wist wat ik er zo goed van moest verwachten, ik wist wel dat dit op een ander niveau gaat dan als ik bij iemand anders zou gaan die een “normale coach” is en bij een normaal bureau zit. Wat het voor mij bijzonder heeft gemaakt is dat dit geen gangbare manier van coaching is en dat het zorgt dat ik het als positief heb ervaren. Hierdoor heb ik er voldoende uitgehaald voor mij zelf, zodat ik door kan blijven gaan met alles wat mij is aangereikt. Zelfs al is het traject op zijn einde gekomen.

Wat heeft deze periode jou opgeleverd?

Het heeft mij opgeleverd dat ik een aantal zaken heb kunnen loslaten of een plek heb kunnen geven, waardoor ik echt in mijzelf meer rust ben gaan voelen. Ik heb echt al vooruitgang geboekt en ben op weg naar de volgende stap.

Wat was voor jou een echte eyeopener?

Ik ben mij bewuster ervan geworden wat mijn rol is van wie ik ben en wat erbij mij past. De archetypes hebben daar ook bij geholpen. En wat daaruit gekomen is is betrokkenheid. Betrokkenheid is een eigenschap in mijn karakter die op de achtergrond is gebleven, maar een kracht die mij verder kan brengen.