Jeremy Lasschuit

"Ik heb zelf coaching gevolgd bij Navayo en ik ben heel erg tevreden. De kwaliteit van de communicatie is uitstekend en de opzet van de coaching is erg professioneel gearrangeerd. Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen".

 

Tegen welk probleem liep je aan toen je hier kwam?

Ik had last van stressklachten, angstklachten, vermoeidheidsklachten en uitstelgedrag. Daarnaast concentratieproblemen en niet jezelf durven te zijn en vastzitten vanbinnen.

Kun jij het gevoel van onze samenwerking voor jezelf terughalen hoe dat was?

Ik had toen mijn eerste brevet examen niet gehaald en ik leek wat dicht te zitten met wat zaken. En het leek dicht te zitten met andere zaken, want toen ik wilde solliciteren bij de vliegtuigmaatschappij waar ik wilde gaan vliegen leek dit voor de tweede keer aan mijn neus voorbij te gaan. Alles zat een beetje tegen op dat moment eigenlijk. Wanneer ik een tweede keer voor mijn brevet zou zakken zou het consequenties kunnen hebben, daarom besloot ik toen voor coaching en professionele begeleiding te gaan.

Waar twijfelde je aan alvorens je met mij in zee zou gaan?

Ik had een gesprek iemand omdat ik mijn vader is vroegtijdig komen te overlijden en daar zat ik ook nog enorm mee, daarnaast had ik last van stress en druk. Diegene geloofde dat coaching en training mij goed zou kunnen helpen. Ik vond Navayo goed aansluit bij de kwaliteit van coaching waar ik naar op zoek was.

Hoe heb je dit traject als geheel ervaren?

Ik heb dit traject als goed ervaren, ik ben gaan sporten en dit doe ik nog steeds. Dat is iets nieuws wat in mijn leven nu zichtbaar is geworden. Daarnaast brengen de zelfreflectie verslagen een goede structuur aan het hele traject. In een aantal zaken heb ik doorbraken ervaren in een zeer korte tijd. Ik had nooit verwacht dat bepaalde situaties in zo’n korte termijn zijn verandert. Ik heb nu mijn vliegbrevet in één keer behaald en ik ben aangenomen als piloot bij de vliegtuigmaatschappij waar ik voor wilde gaan. Het traject brengt een goede atmosfeer met zich mee. En het is straight to point. We bespreken wat belangrijk is en dat op een ontspannen manier.

Wat heb je echt geleerd dankzij dit traject wat je hebt kunnen toepassen voor jezelf?

Als ik mijzelf ergens niet voor wil geven dat ik dit dan juist doe, wanneer ik te moe voel om te sporten ga ik nu juist wel sporten. Ik durf nu uit mijn comfortzone te gaan en de confrontatie op te zoeken ook met de pijn, trauma’s en andere lasten of zaken die ik uit de weg zou gaan vroeger. Ik sta nu sterk in mijn schoenen.

Welke ervaring heb je ten aanzien van de coaching?

Er is een goede atmosfeer, het is straight tot he point en er heerst een goede atmosfeer tijdens het hele traject.

Wat heeft het jou opgeleverd en wat waren voor jou de grootste eyeopeners?

Wat het mij heeft opgeleverd en wat een eyeopener is geweest voor mij is het volgende: Blijdschap hebben kan een belangrijke sleutel zijn zowel spiritueel, emotioneel als fysiek brengt het een verandering. Het bevordert de vooruitgang in tal van situaties en het brengt rust en vrede met zich mee. Het zelfde geldt voor de liefde. Door deze principes toe te passen kun je iets in werking brengen.

Wat vind je nog meer leuk om te vertellen?

De praktische opdrachten waren ook fijn om te doen en door volharding was ik instaat deze opdrachten te voltooien.