Julie Tromp

Ik heb de push gekregen om te blijven doorgaan en te volharden, want ik ben altijd iemand geweest die snel opgaf en dingen niet afmaakte in mijn leven. Doordat ik nu door blijf gaan merk ik dat ik meer bereik en sterker in mijn schoenen sta.

Tegen welk probleem liep je aan toen je hier kwam?

Ik had last van dissociaties, ik was niet instaat om mij bepaalde gebeurtenissen te herinneren uit mijn jeugd. Daarnaast had ik last van eenzaamheid. Verder was ik niet assertief genoeg en vond ik het moeilijk mijzelf goed uit te drukken.

Kun jij jouw gevoel voor onze samenwerking nog voor jezelf terughalen? 

Ik vond het spannend en uitdagend want ik wist dat ik het spannend vond om uit mijn comfortzone te stappen en om geconfronteerd te worden.

Welke twijfels speelde er bij jou voordat je hier kwam?

Er speelde ontzettend veel op de achtergrond, ik voelde mij gespannen en maakte mij druk over van alles.

Hoe heb je het traject als geheel tot nog toe ervaren?

Ik heb het traject als zeer goed ervaren, met name toen ik heb geleerd om uit mijn comfortzone te gaan stappen en daarin te blijven volharden en niet op te geven. Navayo is als een stok achter deur geweest voor mij, een accountability partner en iemand die mij helpt scherp te blijven.

Welke doelen heb je gehaald afgelopen periode?

Ik douch vaker en ik eet goed en gezonder. En in mijn hart is het wat rustiger.

Wat heb je geleerd tijdens het traject wat je kan toepassen in de praktijk?

Ik heb geleerd niet te veel gericht te zijn op mezelf en om zelf verantwoordelijkheid te nemen en niet te kijken op wat anderen hebben gedaan waardoor ik mij benadeeld heb gevoeld.

Welke ervaring had je al ten aanzien van de coaching?

Ik heb hiervoor ook coaching gehad en dat was op zich goed, maar het lukte niet om dieper te gaan en om de diepgang te vinden die ik zocht tijdens de begeleiding. Deze diepgang is nu wel gekomen en dat ervaar ik als zeer prettig.

Welke ervaring heb je heb je gehad bij de persoonlijke coaching met Navayo, Zijn er aanvullende punten die je wil benoemen?

De push om te blijven doorgaan en te volharden, want ik ben altijd iemand geweest die snel opgaf en dingen niet afmaakte. Doordat ik nu door blijf gaan merk ik dat ik meer bereik, dan als ik afhaak.

Wat heeft deze periode jou opgeleverd wat zijn de grootste eyeopener voor jou?

Ik heb geleerd anders tegen situaties aan te kijken dan ik voorheen gewend was, ik sta nu sterker in mijn schoenen en ik ben meer zelfbewust geworden. Mijn zelfbewustzijn is gegroeid en dat was een proces. Ik merk vooruitgang en dat ik meer rust heb gekregen. Ik kijk nu anders tegen situaties aan.