Paula Oomen

“Ik ben meer in mijn eigen kracht gaan staan. Doordat er een hoop troep is weggehaald en dat was een hele openbaring voor mij. Ik sta steviger in mijn schoenen en ik ben proactief geworden. Het uitstel gedrag is minder geworden en ik ben helderder van geest”.

Tegen welke problemen liep je aan voordat je bij mij kwam?

Ik kon wel wat hulp gebruiken tegen mijn uitstel gedrag en er speelde zaken uit het verleden die ervoor zorgde dat ik niet volledig uit de verf kwam. Dit is enorm verbeterd door de sessies. Ik ben meer in mijn eigen kracht gaan staan. Doordat er een hoop troep is weggehaald en dat was een openbaring voor mij.

Daarnaast is gebleken dat bepaalde spullen die ik had in huis een negatieve energie en weerslag hadden op de sfeer bij mij thuis.

Waar twijfelde je nog aan voordat je onze samenwerking aanging?

Ik was al snel overtuigd dat ik dit graag wilde doen.

Hoe verschilde dit met andere trajecten die je hebt bewandeld?

Ik heb natuurlijk best al veel gedaan met best wel mooie mensen die zeker kaliber hebben. Daarentegen heb ik ervaren dat Navayo nog meer persoonlijk gaat intunen van waar zit de bottleneck. Ik heb geleerd dat er zeker zaken generationeel kunnen zijn, net zoals je ziet bij sommige ziekten die erfelijk belast kunnen zijn. Dit kan ervoor zorgen dat je je niet happy voelt. Net zoals bij bepaalde objecten die een negatieve energie kunnen uitzenden zonder dat je hier bewust van bent.

Hoe heb je het hele programma als geheel ervaren?

Ik heb het als heel goed ervaren. Het is elke keer weer een openbaring wat er allemaal naar boven komt. In een korte tijd zijn veel dingen naar buiten gekomen. Ik vind het hele fijne en inspirerende sessies.

Wat is je ervaring met mijn persoonlijke coaching?

Ik vind het heel bijzonder jij krijgt natuurlijk beelden door en dat je kan zien waar de bottleneck zit.  En tijdens de sessie kun je niks bedenken, maar thuis ga je nadenken en valt ineens het kwartje. Want je zit in de sessie in de toolbox en ineens wanneer je thuiskomt kom je erachter dat je in een kast een object hebt zitten wat een negatieve impact heeft.

Wat heeft het je allemaal opgeleverd?

Ik sta steviger in mijn schoenen en ik ben proactief geworden. Het uitstel gedrag is minder geworden en ik ben helderder van geest.

Wat waren voor jou de grootste eyeopeners?

Dat er dingen in huis kunnen zijn die negatieve energie kunnen hebben. En de energie in huis kan van invloed zijn op mijn geestelijke, emotionele en mentale gemoedstoestand.