Stephanie Selhorst

"Het traject heb ik als mooi, inzichtelijk en fijn ervaren, het is een avontuur geworden".

 

Tegen welk probleem liep je aan toen je hier kwam? 

Ik wilde meer vrijheid hebben op het gebied van werk. En hoe ik mijzelf moest neerzetten.

Kun jij jouw gevoel voor onze samenwerking nog voor jezelf terughalen? 

Vanaf het begin voelde ik vertrouwen, openheid en inzichtelijkheid. Ik heb veel nieuwe inzichten erbij gekregen.

Waar twijfelde je aan voor dat jij jouw besluit nam om met mij samen te werken? 

Er was geen twijfel bij mij. Ik voelde vanaf het eerste moment al een klik en er was direct vertrouwen bij mij.

Hoe heb je dit traject als geheel ervaren? 

Het traject heb ik als mooi, inzichtelijk en fijn ervaren, het is een avontuur geworden. Het heeft een positieve invloed gegeven aan mijn gezinsleven. De relatie met mijn zoon is enorm verbeterd en de band is gegroeid.

De sessies en oefeningen zijn laagdrempelig en helder. De persoonlijke begeleiding en beleving van het traject heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren.

Welke ervaring heb je gehad bij de persoonlijke coaching met Navayo? Zijn daar aanvullende punten die je zou kunnen benoemen? 

Ik heb het als prettig en professioneel ervaren. Ik ben afgelopen periode lekker de diepte ingegaan tijdens mijn ontwikkelingsproces.

Wat heeft deze periode jou opgeleverd? 

Wat het mij heeft gebracht is duidelijkheid en evenwicht op de gebieden waar ik nog vast aan het lopen ben.

Wat zou je nog meer kunnen vertellen van hoe je het hebt ervaren afgelopen tijd? 

Ik ben erachter gekomen dat evenwichtigheid belangrijk is voor mij, bij het maken van belangrijke keuzes in mijn leven. Bijvoorbeeld op relationeel niveau, wat belangrijk is voor een goede balans tussen werk en privé. Daarnaast heb ik echt een verandering gemaakt, waardoor ik mij echt geïntegreerd voel in mijn lijf. Dat ik nu patronen sneller herken, waar ik vroeger gemakkelijk overheen gekeken zou hebben. Ik maak nu betere levenskeuzes en beslissingen dan voorheen.

Wat was voor jou een echte eyeopener? 

De eerste drie keer had ik echt geen flauw benul waar Navayo het over had. Daarna begon het echt pas te landen. Ik ben toen echt gaan beseffen waar we mee bezig zijn. In het begin vroeg ik mij af waar we heengingen, omdat ik snapte wat we aan het doen zijn. Na drie sessies ben ik dit wel gaan beseffen, toen begonnen alle puzzelstukjes ook voor mij in elkaar te vallen. Ik ben echt gaan beseffen waar ik vandaan kom en wat mijn identiteit is. En welke kant ik op moet gaan. En ook waar de problemen waarmee ik al die tijd mee worstelde vandaan zijn gekomen.

En kun je nog meer voorbeelden geven wat voor jou echt eyeopeners zijn geweest? 

Ik bekijk situaties vanuit een diepere bewustzijn en de onderwerpen die hier aan bod zijn gekomen, zijn zeker te gebruiken en toepasbaar voor mij in mijn eigen kring en werk.

Wat vind je nog leuk om te delen? 

Zoals ik al eerder benoemde is de relatie tussen mijn zoon en mij veel relaxter en ontspannener geworden.