Yvonne Kempe

"Ik kreeg er heel snel vertrouwen in dat ik hier enorm kon groeien en dat er voor mij veel te halen was".

 

Tegen welk probleem liep je aan toen je hier kwam?

Ik had geen energie meer, mijn batterij was leeg en ik was op de automatische piloot. En ik had last van uitstelgedrag. Bovendien voelde ik dat er iets in mij was wat mij tegen hield.

Kun jij jouw gevoel voor onze samenwerking nog voor jezelf terughalen?

Ik had heel veel weerstand. En ik dacht in de makkelijkste weg toen ik begreep dat ik geholpen kon worden. Ik dacht dat het een kunstje was. Mijn vriendinnen zeiden dat ik een hele goeie had aan Navayo, omdat hij continu bleef doorprikken en mij niet wegstuurde. Later zag ik in dat dit mijn persoonlijke filter was.

Waar twijfelde je aan voor dat jij jouw besluit nam om met mij samen te werken?

Vanwege de financiën, ik wist dat ik verbaal sterk dacht ik wie kan mij dan helpen? Omdat ik het idee had dat ik toch naar mijn eigen straatje kon praten.

Hoe heb je dit traject als geheel ervaren?

Het is verrassend een eye opener, heel prettig en het was spannend. Ik had heel snel het vertrouwen dat ik alleen maar kon groeien. Ik merkte al heel snel dat hier voor mij veel te halen was. Ik dacht eigenlijk iedereen zou dit gewoon moeten doen.

Wat zou je nog meer kunnen vertellen van hoe je het hebt ervaren afgelopen tijd?

Ik kreeg er heel snel vertrouwen in dat ik hier enorm kon groeien en dat er voor mij veel te halen was. Ik moest terug naar het onbevangen kind in mij en het duurde even voor ik daar was. Ik kon niet goed uit mijn woorden komen hoe ik het moest omschrijven, maar Navayo kon het omschrijven. Ik was niet instaat het te benoemen en Navayo had de gave het te omschrijven voor mij. Hij kon het op de juiste manier omschrijven en hierdoor werd het dicht bij mijzelf gehouden. Op dat moment viel alles voor mij bij elkaar.

Wat is je ervaring ten aanzien van de coaching?

Elke keer als ik kwam werd het op een laagdrempelige manier gebracht aan mij en daardoor werd het dicht bij mezelf gehouden. Het was telkens wanneer ik kwam vernieuwend en iedere keer kon ik iets nieuws meenemen uit de sessie waarmee ik verder kon. En dat houdt het ook bij mezelf. Navayo doet geen kunstje, hij werkt niet met een regulier programma.

Wat heeft het jou allemaal opgeleverd en wat waren voor jou de grootste eyeopeners?

De Mind mapping dit vergeet ik nooit meer, dat gaf goed weer hoeveel werk er te doen was. En jezelf overgeven in de verbinding tussen je hart en gevoel dat is de oefening met de bal en teruggaan naar “het onbevangen kind in jou”. Dat waren de grootste eyeopeners voor mij.