Alles

Tineke van Ginkel

“Ik ben meer in mijn eigen kracht komen te staan en ik voel mij stabiel. Dit komt omdat ik heb geleerd doelen te stellen, prioriteiten te stellen en doelgericht te leven. Dit is meer dan waarvoor ik afhankelijk was gekomen voor mijn specifieke hulpvraag.”

Lees verder

Julie Tromp

“Ik heb geleerd niet te veel gericht te zijn op mezelf en om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Ik heb geleerd anders tegen situaties aan te kijken dan ik gewend was, ik sta nu sterker in mijn schoenen en ik ben meer zelfbewust geworden. Daarnaast merk ik vooruitgang en dat ik meer rust heb gekregen.”

Lees verder

Angela Selhorst

“Ik heb een aantal zaken dankzij dit traject kunnen loslaten en een plek kunnen geven, waardoor ik echt in mijzelf meer rust ben gaan voelen. Daarnaast ben ik bewuster geworden van de rol die ik inneem en dat is betrokken zijn. Ik heb nu voldoende handvaten om verder te gaan en ik weet nu goed welke kant ik op wil”.

Lees verder

Paula Oomen

“Ik ben meer in mijn eigen kracht gaan staan. Doordat er een hoop troep is weggehaald en dat was een hele openbaring voor mij. Ik sta steviger in mijn schoenen en ik ben proactief geworden. Het uitstel gedrag is minder geworden en ik ben helderder van geest”.

Lees verder

Jeremy Lasschuit

Ik heb zelf coaching gevolgd bij Navayo en ik ben heel erg tevreden. De kwaliteit van de communicatie is uitstekend en de opzet van de coaching is erg professioneel gearrangeerd. Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen.

Lees verder

Het mysterie van hooikoorts

Het mysterie van hooikoorts, eczeem, voedselallergie en een gebroken hart Hooikoorts astma, eczeem, bitterheid en een gebroken hart. Dit is een opsomming van uitdagingen die op lange termijn voor problemen kunnen zorgen wanneer je ze niet aanpakt. Ze lijken veel van elkaar te verschillen, maar hebben enorm met elkaar te…

Lees verder